Coaching

Wie ben je? Wat wil je? En wat kun je?

Waarom loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in het leven? Hoe diep zitten onbewuste processen verborgen. Welke overtuigingen beperken je?

Coaching is de manier om daar achter te komen en los te komen van wat je steeds weerhoudt of om helder te krijgen wanneer je het overzicht van het leven een beetje kwijt bent. Tijdens de coaching worden onbewuste patronen zichtbaar gemaakt en leer je doelen te zetten om bij de kern te komen. Het is bewustwording, persoonlijk en professioneel, om je zo verder te kunnen ontwikkelen.

Gelukkig zijn met je zelf, het beste uit jezelf halen. De balans versterken tussen persoonlijke wensen en de wereld om je heen, inzicht krijgen waarom je doet wat je doet. Heb je een innerlijke onrust, dan gaan we werken aan de positieve verandering.

Coachingstechnieken

Alle coachingstrajecten bij Y-Focus worden op maat aangeboden. Er wordt gekeken welke vorm bij jou en jouw vraag past.

Er kunnen verschillende vormen ingezet worden,

  • NLP (Neurolinguistisch Programmeren)
  • TA (Transactionele Analyse)
  • Systemisch Werk

Hoe werkt het?

Opstelling in groepsverband: begeleider, vraagsteller, representanten

Er wordt een vraag ingebracht en dan wordt er gebruik gemaakt van het ‘wetende veld’ ofwel energieveld. Representanten stappen op een plek in de ruimte van een lid in het systeem. Naast representanten kunnen ook dingen ingezet worden

Systemisch werk kan leiden tot acceptatie en ook een sleutel zijn om te komen tot een oplossing, zodat de energie weer kan stromen.

Wat kost een behandeling?
Maak een vrijblijvende afspraak